Saturday, January 16, 2010

indahnya persahabatan

Berusahalah di dunia seakan-akan engkau akan hidup selama-lamanya,berusahalah untuk akhirat seakan-akan engkau akan mati esoknya

mode : happy and excited

Just an entry to share my little bit memory..memory setelah mendapat title tua..
Thanks to all who wish me on that day ~ k.faza, , aini, mira, syikin, tikah, k.ira, yati, jehan,farah,miza,sue,illi,zati,zira,am,icah,nadia,nik,niza,zakiah,mai,wani,azhana,aisyah,nabila,asma,fatihah,k.ili,k.fattum,k.fatimah,k.aimi,ema dan semualah ye..tak ingat dah sape wish..dah tua kan..hehe ~
Tahun ni saya dapat special present from my lovely friends..dan saya sangat suka..Thanks ye korang kasi hadiah tu.Menepati citarasa dan selera =D..
Ape yang saya dapat drpd mereka? Jom tengok....






big present =D



keadaan wrapper setelah dibuka..sori, telah cuba buka seleoknye..akhirnya, koyak gak...




ape ni? cuba teka...big purple flower...


benda ungu atas benda ungu =)


tadaaa...ini rupanya..jadi hadiah kawen pun sesuai ni =P


I really appreciate it. dan tak dilupakan hadiah purple drpd jiran saya tahun lepas. dan juga pembalut coklat yang berwarna ungu..segalanya ungu..sweet purple...

Indahnya ukhuwwah jika ia terjalin atas dasar cinta kepadaNYA..kerana DIA yang menemukan kita dan mentakdirkan kita bersama. Sejuta rasa syukur kerna dikurniakan insan-insan seperti mereka. Moga tautan ukhuwwah itu sentiasa terjalin, selama-lamanya..InsyaALLAH~~

p/s  :  tiba masa saya pula menghargai mereka..waiting for birthday all of you

~ selamat pendek umur ~




3 comments:

mn name sy?kecik ati..haha

hehe..
camnila jadinya ble dh tua..
hbis x ingat...=D

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More